menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
  • Pagina 1 din 1

Baterii camion Rombat

Rombat este o baterie românească, lider în vânzarea de baterii auto pe plan național, fiind cea mai bine vândută baterie din România. Investițiile din ultimii ani în fabrica de la Bistrița au făcut din producătorul român un concurent puternic pe piața de acumulatori auto, inclusiv la nivel mondial. Bateriile Rombat acoperă necesarul pentru aproape toate tipurile de vehicule, atât europene cât și asiatice, inclusiv pentru mașinile moderne cu necesar mare de curent sau functie start-stop. Bateriile Rombat sunt împărțite în 4 game clasice (Premier, Tornada, Tornada Asia și Cyclon) și 2 game pentru vehiculele cu sistem start-stop (AGM și EFB).

Rombat Premier

Rombat Premier reprezintă gama de vârf a bateriilor Rombat, o baterie foarte puternică ce oferă o garanție de 3 ani, întrunind cele mai mari cerințe de curent ale mașinilor fără sistem start-stop.

Rombat Tornada

Rombat Tornada este gama de baterii care oferă o opțiune solidă pentru mașinile cu cerințe medii de energie.

Rombat Tornada Asia

Tornada Asia este răspunsul Rombat la cerințele mașinilor de proveniență asiatică, baterii cu un curent de pornire foarte mare, care se ridică la nivelul bateriilor de prim montaj.

Rombat Cyclon

Rombat Cyclon reprezintă gama economică de la Rombat, o baterie cu un raport calitate/pret excelent, potrivită în special pentru motoarele pe benzină.

Rombat AGM

Rombat AGM este gama de baterii destinată vehiculelor cu funcție start-stop, care recuperează energia de frânare. O baterie extrem de puternică ce poate fi instalată și pe mașinile fără start-stop, dar care au un necesar mare de energie.

Rombat EFB

Rombat EFB este o baterie concepută pentru mașinile cu funcție start-stop dar care nu recupereaza energia de frânare.

Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward