menu
×
Vă rugăm să respectați normele de siguranță pentru prevenirea răspândirii noului tip de virus COVID 19. Păstrați o distanță de minim 2m față de operatorii noștri. Vă recomandăm plata cu cardul la livrare.
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto BENTLEY


Montăm la domiciliu, în București, Ilfov și Cluj, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme BENTLEY. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale BENTLEY, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Baterii auto Bentley ARNAGE IBaterii auto Bentley ARNAGE IIBaterii auto Bentley AZUREBaterii auto Bentley AZURE IIBaterii auto Bentley CONTINENTALBaterii auto Bentley CONTINENTAL FLYING SPURBaterii auto Bentley CONTINENTAL GT
Copyright © 2008-2020 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward