menu
×
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto CHRYSLER


Montăm la domiciliu, în București, Constanța, Cluj și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme CHRYSLER. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale CHRYSLER, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Chrysler?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Chrysler.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Chrysler?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Chrysler?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Chrysler depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Chrysler 300 CBaterii auto Chrysler 300 C TOURINGBaterii auto Chrysler 300 M (LR)Baterii auto Chrysler CROSSFIREBaterii auto Chrysler CROSSFIRE ROADSTERBaterii auto Chrysler LE BARONBaterii auto Chrysler LE BARON CONVERTIBLEBaterii auto Chrysler NEON IIBaterii auto Chrysler NEON (PL)Baterii auto Chrysler PT CRUISER CONVERTIBLEBaterii auto Chrysler PT CRUISER ESTATE (PT_)Baterii auto Chrysler SEBRING CONVERTIBLE (JR)Baterii auto Chrysler SEBRING (JR)Baterii auto Chrysler STRATUS CONVERTIBLE (JX)Baterii auto Chrysler STRATUS (JA)Baterii auto Chrysler VIPERBaterii auto Chrysler VIPER CONVERTIBLEBaterii auto Chrysler VOYAGER I (ES)Baterii auto Chrysler VOYAGER II (GS)Baterii auto Chrysler VOYAGER III
Copyright © 2008-2021 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward