menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto PORSCHE


Montăm la domiciliu, în București și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme PORSCHE. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale PORSCHE, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Porsche?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Porsche.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Porsche?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Porsche?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Porsche depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Porsche 911Baterii auto Porsche 911 (964)Baterii auto Porsche 911 (993)Baterii auto Porsche 911 (996)Baterii auto Porsche 911 (997)Baterii auto Porsche 911 CONVERTIBLEBaterii auto Porsche 911 CONVERTIBLE (964)Baterii auto Porsche 911 CONVERTIBLE (993)Baterii auto Porsche 911 CONVERTIBLE (996)Baterii auto Porsche 911 CONVERTIBLE (997)Baterii auto Porsche 911 TARGABaterii auto Porsche 911 TARGA (993)Baterii auto Porsche 911 TARGA (996)Baterii auto Porsche 911 TARGA (997)Baterii auto Porsche 912Baterii auto Porsche 912 TARGABaterii auto Porsche 914Baterii auto Porsche 924Baterii auto Porsche 928Baterii auto Porsche 944Baterii auto Porsche 944 CONVERTIBLEBaterii auto Porsche 959Baterii auto Porsche 968Baterii auto Porsche 968 CONVERTIBLEBaterii auto Porsche BOXSTER (986)Baterii auto Porsche BOXSTER (987)Baterii auto Porsche CARRERA GTBaterii auto Porsche CAYENNE (955)Baterii auto Porsche CAYMANBaterii auto Porsche PANAMERA
Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward