menu
×
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Alege în funcție de mașină:
vezi toate masinile
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES

Intrebari frecvente

Vă răspundem mai jos unor întrebări frecvente cu care se confrunta de obicei clientii nostri. Daca aveti si alte intrebari, va stam la dispozitie cu placere.

Ce baterie se potriveste masinii mele?

Cel mai simplu mod de a afla raspunsul la aceasta intrebare este sa selectati modelul masinii si motorizarea din meniul din stanga (Cauta bateria) aflat pe fiecare pagina a site-ului. De asemenea, inginerii nostri au o experienta vasta in domeniu si va stau la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna recomandare in functie de masina pe care o aveti dar si de bugetul de care dispuneti. Altfel, daca aveti acces la bateria masinii, va puteti orienta si in functie de capacitatea acesteia (Ah) si de curentul de pornire la rece pe care il ofera (CCA - EN), cautand ceva similar (este recomandat sa puneti bateria cu cea mai mare capacitate, dar atentie la dimensiunile fizice!).

Asigurati si montajul noii baterii pe masina?

Asiguram montajul pe masina doar in Bucuresti si judetul Ilfov. In general, pretul pentru aceasta operatiune este de 49 lei si include si masuratorile necesare pentru validarea pe loc a garantiei. Exista insa si montaje mai dificile, unde operatiunea implica mai mult timp, caz in care costul manoperei de montaj poate ajunge pana la 150 lei. De exemplu, la modele precum Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne, Audi Q7 si altele, bateria este amplasata sub scaunul soferului, iar procedura de inlocuire a bateriei dureaza ceva mai mult si este putin mai complicata decat la celelalte masini.

In cat timp ajunge bateria?

In tara, bateria ajunge la domiciliul dvs. in maxim 24 de ore, prin curier rapid. In Bucuresti, in marea majoritate a cazurilor, bateria este livrata si montata chiar in aceeasi zi. Programul nostru de lucru este de luni pana vineri pana la ora 18:30, sambata pana la 14:30 si duminica pana la ora 15:00. Totusi, daca faceti comanda dupa ora 15, este posibil sa va livram bateria a doua zi, chiar daca locuiti in Bucuresti.

Ce durata are garantia si in ce conditii se acorda?

Bateriile auto cu o capacitate de pana la 100Ah au o garantie de 2 ani. Bateriile cu capacitatea de peste 100Ah au garantie 1 an. In cazul in care bateriile se folosesc pentru activitati gen scoala de soferi, taxi, masini de distributie, garantia este de 6 luni.

Fiecare baterie este livrata impreuna cu certificatul de garantie, care insa nu este valabil fara anumite masuratori ce atesta faptul ca bateria va fi exploatata corespunzator. Aceste masuratori presupun testarea sistemului de incarcare al masinii (alternatorul) si verificarea sistemului electric al acesteia, care nu trebuie sa aiba "scurgeri de curent" in gol. Masuratorile se pot face de catre noi, gratuit, daca se opteaza si pentru montaj, sau la orice service autorizat RAR, de obicei contra cost. Daca masuratorile facute sint corespunzatoare cerintelor, garantia este validata. In caz contrar, se remediaza cauza si se refac masuratorile.

Ce fac daca am probleme cu bateria in perioada de garantie?

Garantia bateriilor se acorda exclusiv de catre producator/importator. Daca in perioada de garantie apar probleme, va puteti adresa centrelor autorizate in acest sens, ale caror date de contact le gasiti pe certificatul de garantie.

Ce fac cu bateria veche? Primesc vreo reducere daca v-o predau?

In baza Hotararii de Guvern HG 1132/2008, AVETI OBLIGATIA sa predati vanzatorului bateria veche pentru a fi reciclata. Daca nu aveti bateria veche pentru a o preda in schimbul celei noi, va trebui sa platiti o taxa suplimentara de 10% din valoarea noii baterii, taxa pe care o puteti insa recupera in termen de 30 de zile de la achizitionare, cand veniti cu bateria veche. Daca predati bateria veche in momentul achizitiei, aceasta taxa de 10% nu va mai fi perceputa. Prin urmare, nu primiti o reducere pentru predarea bateriei vechi, ci nu sunteti taxat suplimentar.

Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward