menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES

Baterie auto Rombat Tornada Asia 40Ah 300A(EN)

196x128x224mm cod 203-plus-dreapta 230 lei Comandă acum

Baterie auto Rombat Tornada Asia 40Ah 300A(EN)

196x128x224mm cod 202-plus-stanga 230 lei Comandă acum
  • Pagina 1 din 27
  • >

Baterii auto cu montaj la domiciliu

Când o baterie auto cedează, de obicei o face în cele mai nepotrivite momente, mașina devenind imobilizată. De aceea, vă punem la dispoziție serviciul de montaj de baterii auto la domiciliu, serviciu care vine în întâmpinarea dumneavoastră pentru a vă reda rapid mobilitatea. Montăm baterii auto la domiciliu încă din 2008, fiind printre primii care am implementat acest serviciu în București și județul Ilfov. bateriiauto.net vă pune la dispoziție o echipă cu experiență, care vă asigură un montaj al bateriei auto la standarde înalte de calitate.

Garanția bateriilor se acordă pe loc

Atunci când cumpărați o baterie auto, după instalare, sunt obligatorii anumite măsurători la sistemul electric al mașinii, pentru ca garanția să fie validă. Aceste măsurători trebuie făcute de către un service autorizat RAR și atestă faptul că mașina nu are probleme pe partea electrică și va exploata corespunzător acumulatorul. Dacă nu faceți aceste măsurători în termen de 5 zile de la cumpărare, garanția devine nulă. Noi vă oferim validarea garanției la baterie pe loc, imediat după instalarea acumulatorului auto la domiciliu. Astfel, nu va mai trebui să pierdeți timp și bani pentru a ajunge la un service. Noi ne ocupăm de tot. Rapid și eficient.

Acumulatori auto noi și proaspeți din stoc

Nu vindem baterii vechi. Asta răspundem tuturor clienților care ne întreabă când sunt fabricate bateriile pentru a se asigura că sunt baterii proaspete. Lucrăm direct cu producătorii de acumulatori, nu facem stocuri mai mari decât putem vinde într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât bateriile sunt întotdeauna proaspete, încărcate 100%, la standardele cele mai înalte de livrare, gata de a fi puse pe mașină și exploatate. Avem o gamă largă de baterii auto, baterii moto și baterii pentru camioane, de la producători consacrați precum Varta, Bosch, Rombat, Banner, Caranda, Exide, Optima, Tudor, Moll, Macht, Fulmen, Fiamm, QWP, Yuasa dar și acumulatori originali pentru mărci precum Volkswagen, Porsche, Audi, Skoda, Seat, Renault, Mercedes, BMW și alții.

Asigurăm codarea bateriei noi pe mașină

Unele mașini, în special cele care au funcția start/stop, dar nu numai, pot avea nevoie de înregistrarea noii baterii în calculatorul mașinii, în sistemul BEM (Battery Energy Management). Acest lucru se face cu un aparat special care codează noua baterie, astfel încât mașina să exploateze acumulatorul așa cum trebuie. Avem experiență și vă oferim această codare, acolo unde situația o impune.

Consultanță de specialitate și program prelungit

Pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegerea în schimbarea acumulatorului, vă stă la dispoziție o echipă tânără de ingineri consultanți cu experiență de teren, care vă vor recomanda cea mai bună baterie pentru mașina și bugetul pe care le aveți. De asemenea, echipa de montaj poate ajunge la dumneavoastră pentru intervenție până seara și chiar și în week-end. Nu ezitați să ne sunați. Vom încerca să vă depășim așteptările.

Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward