menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto LAND ROVER


Montăm la domiciliu, în București și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme LAND ROVER. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale LAND ROVER, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Land Rover?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Land Rover.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Land Rover?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Land Rover?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Land Rover depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Land Rover 88/109Baterii auto Land Rover 88/109 HARDTOPBaterii auto Land Rover 90/110 (DHMC)Baterii auto Land Rover DEFENDER (LD)Baterii auto Land Rover DEFENDER PICKUP (LD_)Baterii auto Land Rover DEFENDER STATION WAGON (LD)Baterii auto Land Rover DISCOVERY III (TAA)Baterii auto Land Rover DISCOVERY II (LJ, LT)Baterii auto Land Rover DISCOVERY I (LJ, LG)Baterii auto Land Rover FREELANDER 2 (FA_)Baterii auto Land Rover FREELANDER (LN)Baterii auto Land Rover FREELANDER SOFT TOPBaterii auto Land Rover RANGE ROVER I (AE, AN, HAA, HAB, HAM, HBM, RE, RN)Baterii auto Land Rover RANGE ROVER III (LM)Baterii auto Land Rover RANGE ROVER II (LP)Baterii auto Land Rover RANGE ROVER SPORT (LS)
Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward