menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto FERRARI


Montăm la domiciliu, în București și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme FERRARI. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale FERRARI, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Ferrari?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Ferrari.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Ferrari?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Ferrari?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Ferrari depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Ferrari 208/308Baterii auto Ferrari 328 GTBBaterii auto Ferrari 328 GTSBaterii auto Ferrari 348 TBBaterii auto Ferrari 348 TSBaterii auto Ferrari 360 MODENA (F131)Baterii auto Ferrari 360 MODENA SPIDER (F131)Baterii auto Ferrari 365 GT 2+2Baterii auto Ferrari 365 GTB/4 DAYTONABaterii auto Ferrari 365 GTS/4 DAYTONABaterii auto Ferrari 400 IBaterii auto Ferrari 412 IBaterii auto Ferrari 456 GTBaterii auto Ferrari 458Baterii auto Ferrari 512 BBBaterii auto Ferrari 512 MBaterii auto Ferrari 512 TRBaterii auto Ferrari 550 BARCHETTABaterii auto Ferrari 599 GTB FIORANOBaterii auto Ferrari 5__ MARANELLOBaterii auto Ferrari 612 SCAGLIETTIBaterii auto Ferrari CALIFORNIABaterii auto Ferrari DINO GT (206/246)Baterii auto Ferrari DINO GT4 (208/308)Baterii auto Ferrari DINO GTS (206/246)Baterii auto Ferrari F355 BERLINETTABaterii auto Ferrari F355 GTSBaterii auto Ferrari F40Baterii auto Ferrari F430Baterii auto Ferrari F430 SPIDERBaterii auto Ferrari F50 COUPE (W16_)Baterii auto Ferrari MONDIALBaterii auto Ferrari MONDIAL CONVERTIBLEBaterii auto Ferrari SUPERAMERICABaterii auto Ferrari TESTAROSSA
Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward