menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
  • Pagina 1 din 3
  • >

Baterii moto Varta

Varta este o baterie de top, cu o lunga tradiție în construcția de baterii și acumulatori auto, parte a grupului Johnson Controls. Bateriile Varta și-au dovedit în timp calitatea și fiabilitatea, fiind opțiunea de prim montaj pentru multe mărci de autoturisme precum Volkswagen, Audi, BMW, Skoda și altele. Varta oferă trei game de baterii clasice, plumb acid, acestea fiind Black Dynamic (o baterie economică însă care poartă ADN-ul calității Varta), Blue Dynamic (cu o gamă largă de acumulatori inclusiv pentru mașinile asiatice) și gama Silver Dynamic (pentru cerințe maxime de energie, potrivite vehiculelor cu un regim intens de utilizare, în special motoare diesel dar nu numai, care merg preponderent drumuri scurte și au porniri dese, dar fără tehnologie start-stop). De asemenea, Varta este pionier în tehnologia start-stop, oferind gamele AGM și EFB pentru mașinile care folosesc sistemul start-stop de reducere a poluării și de economisire de carburant, mașini care au porniri foarte dese la care o baterie clasică nu ar face față.

Varta Silver Dynamic AGM

Varta Silver Dynamic AGM este bateria cu performanțe de top, fabricată în Germania, special concepută pentru mașinile cu tehnologie start-stop, oferind o durată de viață de până la 3 ori mai mare decât bateriile convenționale.

Varta Blue Dynamic EFB

Varta Blue Dynamic EFB este o baterie pregătită pentru mașinile cu funcție start-stop de la baza gamei. Are o durată de viață de până la 2 ori mai mare decât bateriile clasice. Este fabricată în Germania și îndeplinește cele mai ridicate standarde de calitate.

Varta Silver Dynamic

Varta Silver Dynamic este o baterie auto premium, pentru cele mai înalte cerințe de energie, destinată pentru vehiculele fără funcție start-stop și oferă o putere mai mare cu 15% față de gama Blue Dynamic.

Varta Blue Dynamic

Bateria Varta Blue Dynamic este concepută pentru vehiculele cu cerințe medii de energie, adică pentru mașinile cu dotări standard, fără funcție start-stop. Acoperă o gamă largă de mașini, inclusiv pentru vehiculele asiatice (Toyota, Honda, Hyundai, Mazda, Kia etc)

Varta Black Dynamic

Gama Black Dynamic este gama economică de la Varta, destinată vehiculelor mai vechi, construite înainte de anul 2000, cu cerințe minime de energie.

Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward