menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto ASTON MARTIN


Montăm la domiciliu, în București și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme ASTON MARTIN. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale ASTON MARTIN, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Aston Martin?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Aston Martin.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Aston Martin?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Aston Martin?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Aston Martin depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Aston Martin DB6 CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin DB6 COUPEBaterii auto Aston Martin DB7 CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin DB7 COUPEBaterii auto Aston Martin DB9 CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin DB9 COUPEBaterii auto Aston Martin DBSBaterii auto Aston Martin LAGONDA IBaterii auto Aston Martin LAGONDA I ESTATEBaterii auto Aston Martin TICKFORD CAPRIBaterii auto Aston Martin V8 CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin V8 COUPEBaterii auto Aston Martin V8 VANTAGE ROADSTERBaterii auto Aston Martin VANQUISH (R2_)Baterii auto Aston Martin VIRAGE CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin VIRAGE COUPEBaterii auto Aston Martin VIRAGE ESTATEBaterii auto Aston Martin VIRAGE LIMITED EDITIONBaterii auto Aston Martin VIRAGE SALOONBaterii auto Aston Martin ZAGATO CONVERTIBLEBaterii auto Aston Martin ZAGATO COUPE
Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward