menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
  • Pagina 1 din 3
  • >

Baterii auto Exide

Exide Technologies este unul dintre cei mai mari producători de baterii cu plumb din Europa. Majoritatea produselor sunt fabricate în facilități europene de ultimă generație, susținute de echipa de cercetare și dezvoltare de nivel mondial Exide. Exide are birouri regionale în multe țări europene. Niciun alt producător de baterii auto nu oferă o rețea atât de extinsă de contacte pentru clienți la nivel local.

Calitatea producției

Toate produsele Exide au o reputație dovedită de fiabilitate și durată lungă de viață a produsului, bazate pe procese de fabricație de calitate constantă și utilizarea celor mai bune materiale. Fabricile Exide îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a mediului, respectă pe deplin reglementările CE și sunt certificate ISO 9001, 14001 și ISO / TS 16949.

Producători de echipamente originale

Ca inovator al noilor tehnologii cu baterii, Exide lucrează cu mulți producători de vârf pentru a dezvolta produse care îndeplinesc specificația exactă a modelelor. Bateriile furnizate producătorilor de mașini noi și vehicule comerciale sunt denumite „Echipamente originale”. În Aftermarket, Exide oferă baterii de înlocuire care îndeplinesc cerințele OE, indiferent dacă Exide este sau nu producătorul de echipamente originale. Exide dotează din fabrică următoarele vehicule: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Jaguar, Land Rover, Lancia, Mini, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Suzuki, Toyota, Volkswagen Group, Volvo

Gama Exide Start-Stop AGM

Exide Start-Stop AGM este gama de baterii destinată vehiculelor moderne care au funcția start-stop. Aceste mașini au nevoie de o baterie specială care să asigure o pornire sigură în orice condiții, ceea ce nu poate face o baterie clasică. Aceste baterii necesită, de cele mai multe ori codare în calculatorul mașinii, lucru pe care inginerii noștri îl asigură cu profesionalism.

Gama Exide Start-Stop EFB

Exide EFB este gama de baterii dedicată mașinilor cu funcție start-stop. Față de bateriile AGM, acestea nu permit recuperarea energiei de frânare, asigurând doar funcția de bază start-stop.

Gama Exide Premium

Exide Premium este bateria auto de vârf a producătorului Exide, o baterie foarte puternică recomandată pentru mașinile cu necesar mare de curent, care nu au însă funcția start-stop. Este o baterie cu un curent mare de pornire, care face față cu succes pe mașinile care merg preponderent urban (drumuri scurte, porniri dese).

Gama Exide Excell

Bateria auto Exide Excell este gama medie, care oferă un raport excelent preț/calitate, fără să facă însă niciun compromis pe partea de calitate. Este o baterie puternică, ce întrunește toate condițiile pentru o exploatare excelentă și o pornire sigură în orice condiții.

Gama Exide Classic

Exide Classic este o baterie auto destinată mașinilor mai vechi, cu un necesar de energie scăzut, având puțini consumatori. Este o baterie accesibilă, fiind soluția ideală pentru motoarele mici de generație mai veche.

Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward