menu
×
Baterii auto la domiciliu
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto ROVER


Montăm la domiciliu, în București și Ilfov, baterii de pornire (acumulatori auto) pentru autoturisme ROVER. Garanția bateriei se acordă pe loc, odată cu măsurătorile obligatorii ale circuitului electric. Acolo unde este cazul, codăm bateria în sistemul mașinii (în special pentru bateriile de tip start/stop). Se testează înainte și bateria veche pentru a vedea starea ei de sănătate. Pentru a-ți recomanda bateria care se potrivește mașinii tale ROVER, te rugăm să alegi modelul din lista de mai jos:

Ce baterie auto este recomandată pentru Rover?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului de pe mașină. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru Rover.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru Rover?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 150 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pe Rover?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de Rover depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Baterii auto Rover 100 CONVERTIBLE (XP)Baterii auto Rover 100 (METRO) (XP)Baterii auto Rover 2000-3500 HATCHBACK (SD1)Baterii auto Rover 200 COUPE (XW)Baterii auto Rover 200 HATCHBACK (XW)Baterii auto Rover 200 (RF)Baterii auto Rover 200 (XH)Baterii auto Rover 2200-3500 (P6)Baterii auto Rover 25 (RF)Baterii auto Rover 400 HATCHBACK (RT)Baterii auto Rover 400 (RT)Baterii auto Rover 400 TOURER (XW)Baterii auto Rover 400 (XW)Baterii auto Rover 416IBaterii auto Rover 45 (RT)Baterii auto Rover 45 SALOON (RT)Baterii auto Rover 600 (RH)Baterii auto Rover 75 (RJ)Baterii auto Rover 75 TOURER (RJ)Baterii auto Rover 800 COUPEBaterii auto Rover 800 HATCHBACK (XS)Baterii auto Rover 800 (XS)Baterii auto Rover CABRIOLET (XW)Baterii auto Rover CITYROVERBaterii auto Rover COUPEBaterii auto Rover MAESTROBaterii auto Rover MINI MK IBaterii auto Rover MINI MK I CONVERTIBLE (XN)Baterii auto Rover MONTEGOBaterii auto Rover MONTEGO BREAK (XE)Baterii auto Rover STREETWISE
Copyright © 2010-2024 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward