menu
×
search
Baterii compatibile cu mașina:
vezi toate masinile
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES

Cum pot comanda o baterie auto

Pentru a comanda o baterie poti opta pentru una din urmatoarele metode:

1. Vrei sa alegi tu? Comanda on-line

Din formularul de sus al site-ului poti alege bateria care se potriveste masinii tale, alegand marca si modelul. In pagina fiecarei baterii exista un buton de comanda care te directioneaza spre pagina de comanda. Odata completat formularul de comanda, un inginer cu experienta te va contacta pentru a confirma comanda si a stabili detaliile livrarii.

2. Nu ai timp de pierdut? Comanda telefonic - 0744.482.782

Ne poti suna oricand intre orele 10 si 20 pentru a stabili telefonic toate detaliile comenzii. Aceasta metoda te scuteste de a mai pierde timp cautand bateria ideala. Avem o vasta experienta in domeniu si iti vom recomanda cea mai buna baterie care se potriveste masini tale, tinand cont si de bugetul pe care il ai la dispozitie.

3. Trimite-ne un e-mail - contact@bateriiauto.net

Ne poti trimite un e-mail in care ne poti adresa intrebarile tale. Pentru a-ti putea recomanda bateria care se potriveste masinii tale trebuie sa ne furnizezi urmatoarele informatii: marca si modelul masinii, capacitatea cilindrica, tipul motorului (benzina sau diesel) si anul fabricatiei. Lasa-ne si un telefon de contact. Te vom suna in scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Copyright © 2008-2020 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward