menu
×
Vă rugăm să respectați normele de siguranță pentru prevenirea răspândirii noului tip de virus COVID 19. Păstrați o distanță de minim 2m față de operatorii noștri. Vă recomandăm plata cu cardul la livrare.
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto PEUGEOT BOXER BUS


Baterii auto cu montaj rapid la domiciliu. Livrarea este gratuită, garanția acumulatorului auto se acordă pe loc. Serviciul de montaj de baterii auto la domiciliu este valabil doar în județele București, Ilfov și Cluj. Alege de mai jos modelul de PEUGEOT BOXER BUS pentru a-ți recomanda bateria compatibilă.

Acumulatori auto pentru modele PEUGEOT BOXER BUS

Baterie auto PEUGEOT BOXER BUS 2.2 HDI 100 74KW / 101CP (2006-04 - -)Baterie auto PEUGEOT BOXER BUS 2.2 HDI 120 88KW / 120CP (2006-04 - -)Baterie auto PEUGEOT BOXER BUS 3.0 HDI 160 115KW / 156CP (2006-04 - -)
Copyright © 2008-2020 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward