menu
×
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto MG MG ZR


Baterii auto cu montaj rapid la domiciliu. Livrarea este gratuită, garanția acumulatorului auto se acordă pe loc. Serviciul de montaj de baterii auto la domiciliu este valabil doar în județele București, Constanța, Cluj și Ilfov. Alege de mai jos modelul de MG MG ZR pentru a-ți recomanda bateria compatibilă.

Baterii auto compatibile MG MG ZR

Baterie auto MG MG ZR 105 76KW / 103CP (2001-06 - -)Baterie auto MG MG ZR 120 86KW / 117CP (2001-06 - -)Baterie auto MG MG ZR 160 118KW / 160CP (2001-06 - -)Baterie auto MG MG ZR TURBODIESEL 74KW / 100CP (2001-06 - -)Baterie auto MG MG ZR 2.0 TD 82KW / 111CP (2002-12 - 2005-12)

Ce baterie auto este recomandată pentru MG MG ZR?

Pentru o durată de viață cât mai mare, indiferent de mașină, se recomandă o baterie cu o capacitate cât mai mare, care să încapă în dimensiunile lăcașului. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru cea mai bună recomandare pentru acumulatoare auto pentru MG MG ZR.

Cât costă o baterie cu montaj la domiciliu pentru MG MG ZR?

Prețurile diferă în funcție de marca bateriei, capacitate, curent de pornire. Montajul la domiciliu costă 100 lei și vă asigură și garanția pe loc, firma noastră fiind autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto.

Ce durată de viață are o baterie auto pentru MG MG ZR?

Durata medie de viață a unei baterii auto este de 3-4 ani. Durata de viață a unei baterii de MG MG ZR depinde în principal de cum se merge cu mașina dar și de calitatea bateriei. O mașină care parcurge drumuri scurte și are porniri dese va "strica" mai repede bateria decât o mașină care are drumuri mai lungi.

Copyright © 2008-2021 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward