menu
×
Vă rugăm să respectați normele de siguranță pentru prevenirea răspândirii noului tip de virus COVID 19. Păstrați o distanță de minim 2m față de operatorii noștri. Vă recomandăm plata cu cardul la livrare.
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES
Montaj rapid la domiciliu Montaj rapid la domiciliu Asigurăm montajul bateriei pe mașină direct la tine acasă.
Consultanță de specialitate Consultanță de specialitate Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune recomandări.
Program de lucru prelungit Program de lucru prelungit Avem program până seara și lucrăm de luni până duminică.
Modalități de plată flexibile Modalități de plată flexibile Acceptăm plata cu cardul la livrare, cash, O.P. sau cu cardul pe site.

Baterie auto MASERATI QUATTROPORTE II


Baterii auto cu montaj rapid la domiciliu. Livrarea este gratuită, garanția acumulatorului auto se acordă pe loc. Serviciul de montaj de baterii auto la domiciliu este valabil doar în județele București, Ilfov și Cluj. Alege de mai jos modelul de MASERATI QUATTROPORTE II pentru a-ți recomanda bateria compatibilă.

Acumulatori auto pentru modele MASERATI QUATTROPORTE II

Baterie auto MASERATI QUATTROPORTE II 2.0 BITURBO 211KW / 287CP (1994-03 - -)Baterie auto MASERATI QUATTROPORTE II 2.8 BITURBO 209KW / 284CP (1994-03 - -)Baterie auto MASERATI QUATTROPORTE II 3.2 V8 32V 247KW / 336CP (1995-12 - -)
Copyright © 2008-2020 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward