menu
×
Baterii auto la domiciliu
Service autorizat R.A.R., montaj la domiciliu, validare garanție pe loc.
Montaj la domiciliu în București și Ilfov.
Testăm bateria veche și o înlocuim doar dacă este nevoie.
Verificăm alternatorul și circuitul electric și validăm garanția pe loc.
Codăm bateriile AGM și EFB pe mașinile cu start-stop.
Vino la sediul nostru și beneficiezi de 50% reducere la montaj!
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES

Baterii auto Constanța

Suntem service autorizat R.A.R. de baterii auto cu livrare la domiciliu având o experiență de peste 10 ani și oferim asistență în județul Constanța și localitățile limitrofe. Poți alege bateria potrivită sau dacă nu ai timp de căutat, ne poți suna direct. Un inginer cu experiență îți va răspunde la toate întrebările și îți va recomanda cel mai bun acumulator auto pentru mașina ta.

Montăm baterii auto la domiciliu în Constanța

Dacă ai nevoie de o baterie auto în Constanța, ne deplasăm acolo unde a rămas mașina cu bateria potrivită și o înlocuim pe loc. Acordăm garanția pe loc în județul Constanța, unde nu percepem taxă de transport. În alte localități din județul Constanța putem ajunge contra unei taxe de transport care se va calcula în funcție de numărul de kilometri suplimentari față de orașul Constanța.

Ajungem pentru montaj la domiciliu și în localități precum Agigea, Băneasa, Castelu, Cernavodă, Ciobanu, Cobadin, Cogealac, Corbu, Costinești, Cumpăna, Cuza Vodă, Eforie Nord, Eforie Sud, Ghindărești, Hârșova, Lumina, Mangalia, Medgidia, Mihail Kogâlniceanu, Murfatlar, Năvodari, Negru Voda, Nicolae Bălcescu, Ostrov, Ovidiu, Palazu Mare, Pecineaga, Poarta Albă, Râșova, Satu Nou, Techirghiol, Topraisar, Tuzla, Valu Lui Traian.

Baterii auto la domiciliu Constanța
Baterii auto la domiciliu Constanța
Baterii auto la domiciliu Constanța

Date de contact magazin Constanța

Indicații de orientare Baterii auto la domiciliu Constanța Strada Mercur nr.2, Constanța Telefon: 0374999199 E-mail: contact@bateriiauto.net
Copyright © 2010-2023 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward