menu
×
Vă rugăm să respectați normele de siguranță pentru prevenirea răspândirii noului tip de virus COVID 19. Păstrați o distanță de minim 2m față de operatorii noștri. Vă recomandăm plata cu cardul la livrare.
search
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii
AM INTELES

Baterii auto Cluj-Napoca

Cauți o baterie auto? Ai ajuns la locul potrivit. Îți oferim baterii auto cu montaj la domiciliu în județul Cluj pentru toate tipurile de autoturisme. Poți alege bateria potrivită sau dacă nu ai timp de căutat, ne poți suna direct. Un inginer cu experiență îți va răspunde la toate întrebările și îți va recomanda cel mai bun acumulator auto pentru mașina ta.

Montăm baterii auto la domiciliu în Cluj

Dacă ai nevoie de o baterie auto în Cluj, ne deplasăm acolo unde a rămas mașina cu bateria potrivită și o înlocuim pe loc. Acordăm garanția pe loc în Cluj-Napoca, unde nu percepem taxă de transport. În alte localități din județul Cluj putem ajunge contra unei taxe de transport care se va calcula în funcție de numărul de kilometri suplimentari față de Cluj-Napoca.

Baterii auto la domiciliu Cluj-Napoca
Baterii auto la domiciliu Cluj-Napoca
Baterii auto la domiciliu Cluj-Napoca

Date de contact magazin Cluj-Napoca

Baterii auto la domiciliu Cluj Strada Episcop Marton Aron 36, Cluj-Napoca, Cluj Telefon: 0374999199 E-mail: contact@bateriiauto.net
Copyright © 2008-2020 - S.C. Amper Media S.R.L. | ANPC arrow_upward